Facebook Twitter Instagram boeken

De ballonvaarders van MooieBallonvaart

Hieronder stellen de mensen van Mooieballonvaart zich aan u voor. De crewleden staan vrijwillig voor ons klaar. Lijkt het u ook leuk om als crew voor ons op pad te gaan? Vul dan je gegevens in op de contact pagina.


Anne Keikes - Piloot

Anne Keikes haalde zijn ballonvaart brevet in 2015, na een opleidingstraject van ongeveer 1,5 jaar. In de jaren daarvoor was hij zeker ook al actief in de ballonvaart. Zo heeft hij in meerdere landen meegevaren en heeft hij zijn praktijklessen voor een gedeelte in Portugal gedaan. Naast dat hij oprichter en vaste piloot is bij MooieBallonvaart, vaart hij ook voor andere ballonvaart bedrijven.

Meer informatie over Anne

Wiep Keikes - Piloot

Wiep Keikes behaalde zijn ballonvaart brevet in 2010 en heeft door het ballonvaren al vele landen bezocht. Zo heeft hij in de volgende Europese landen gevaren: Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Italiƫ en Portugal. Maar ook ver buiten Europa: Nieuw-Zeeland, Taiwan en India. In het zomerseizoen kunt u hem ook treffen als piloot, onder andere bij Mooieballonvaart.

Wiep stelt zich voor

Ri-ja Voortman - Crew

Ri-ja Voortman is een ontzettend enthousiast en onmisbaar persoon bij MooieBallonvaart. Een ballonvaarder is niks zonder zijn of haar crew. Crewlid Ri-ja heeft door haar jarenlange betrokkenheid bij luchtballonnen een brok aan ervaring. Ze regelt alle grondwerkzaamheden van het inchecken van passagiers tot na de landing het toestemming vragen aan de landeigenaar.

Ri-ja vertelt hier meer